Spel-op-maat

Spel-op-maat: wij kunnen onze spellen omtoveren tot exclusieve relatiegeschenken. Verrassend voor uw klanten en goed voor uw bedrijf!

Spel-op-maat

Op aanvraag leveren wij van onze spellen themavarianten; dat zijn dus spellen-op-maat. Daarbij blijft de spelstructuur en fysieke uitvoering hetzelfde; maar de spelnaam,  het plot, de speelstukken en het spel-doel passen we aan.  Bovendien komt uw logo in de spelregels en op de verpakking.

Voorbeeld van een spel-op-maat

Etiket van luciferdoosspelletje Apenkolder   Spel-op-maat Klantenkolder (etiket)

Zo maakten wij bijvoorbeeld voor een marketingbedrijf Klantenkolder, een themavariant van Apenkolder. Het gaat hierbij niet om aapjes die verkering zoeken, maar om het werven van klanten.

Blauwe en bruine apen hebben ieder een bananenbedrijf. Omdat ze meer klanten willen, zetten ze acquisiteurs in: elk bedrijf 2 topverkopers, 2 praters en een softie. Wie als eerste met 5 klanten praat, wint het spel.

De personages zijn in dit geval aangepast op een marketingbedrijf. Bovendien is in hun kledingkeuze het bekende psychologische kleurenpalet toegepast. Een paar voorbeelden van de speelmunten:

Spel-op-maat Klantenkolder (speelmunten)

Mogelijkheden voor spellen-op-maat

Van de mini’s (luciferdoosspelletjes) zijn spellen-op-maat mogelijk. Dat geldt dus voor de onderstaande spelletjes:

Vijfluik van Luciferdoosspelletjes

De prijs van een spel-op-maat

U betaalt een ontwikkelprijs en vervolgens een prijs per bestelling. De ontwikkelprijs hangt af van uw thema-wensen. Voor zowel de eerste als eventuele volgende bestellingen van spellen geldt een minimum van 100 stuks. Voorts is er bij meer dan 250 stuks kwantumkorting.

Hieronder de prijzen:

Spel-op-maat de prijzen

Offerte aanvragen

In de offerte specificeren wij uw ontwikkelaanvraag.  We stellen dan een spel-naam voor en beschrijven globaal het plot, het spel-doel en de speelstukken.

De offerte bevat uiteraard ook een prijsopgave van het ontwerp en van uw eerste bestelling van spellen. Bovendien wordt vermeld, welke info en eventueel afbeeldingen u nog dient aan te leveren.

De offerte wordt na uw goedkeuring omgezet in een schriftelijke overeenkomst, door u en ons te ondertekenen. Er wordt dan van u als aanbetaling 25% gevraagd van de ontwikkelprijs en van de prijs van uw eerste bestelling.

Oplevering Spel-op-maat

De oplevering gaat in twee fasen:

  • Eerst leveren wij, 3 tot 6 weken na ontvangst van uw aanbetaling, het ontwerp; dat gebeurt in de vorm van een presentexemplaar en een pdf met toelichting.
  • 2 tot 4 weken daarna leveren wij tot maximaal 300 spellen; als u grotere bestellingen doet, dan plannen wij in overleg met u de verdere levering.

 

Algemene voorwaarden

Aanvraagformulier

Denk bijvoorbeeld aan bepaalde diensten, producten, bedrijfsonderdelen, medewerkers, klanten.