Spel-op-maat

Spel-op-maat: wij kunnen onze spellen omtoveren tot exclusieve relatiegeschenken. Daarmee verrast u uw klanten en het is goed voor uw bedrijf.

Speciale uitvoering voor eigen bedrijf of organisatie

Wij leveren op aanvraag maatwerk. Spellen-op-maat, dus. Het zijn themavarianten van onze “standaard-spellen”. De spelstructuur en fysieke uitvoering zijn in dat geval gelijk aan het standaard-spel; maar de spelnaam, het plot, de speelstukken en de spelregels zijn afgestemd op uw bedrijf of organisatie. Zo vervangen we bijvoorbeeld personages of dieren in het spel door andere, die typisch zijn voor uw bedrijf. Ook het spel-doel passen wij aan op doelen van uw bedrijf of organisatie.

Bovendien komt uw logo onderaan de spelregels en op  de verpakking. Daarbij kan ook een korte tekst gevoegd worden.

Voorbeeld van een spel-op-maat

Etiket van luciferdoosspelletje Apenkolder

Zo bestelde bijvoorbeeld een marketingbedrijf een spel-op-maat van het spelletje Apenkolder. Dit zou moeten gaan over het werven van klanten. Speldoel is in dit geval niet, wiens aapjes ’t eerst verkering hebben, maar: wie ’t eerst met 5 klanten praat.

Wij ontwierpen de themavariant “Klantenkolder”, een acquisitiespel met een knipoog.

Spel-op-maat Klantenkolder (etiket)

  • Blauwe apen starten een bananenbedrijf. Maar … bruine apen zijn concurrenten!
  • In dit spel heeft ieder 5 acquisiteurs van een kleur: 2 topverkopers (TV’s), 2 praters en 1 softie.
  • Wie ‘t eerst met 5 klanten praat, is winnaar!

De personages, maar ook hun kleding, zijn hierbij thematisch gekozen. De typen  kun je tegenkomen in een marketingbedrijf. Bovendien is in hun kledingkeuze het bekende psychologische kleurenpalet toegepast.

Spel-op-maat Klantenkolder (speelmunten)

Mogelijkheden voor een spel-op-maat

Als spel-op-maat kan een themavariant besteld worden van:

  • Oehoe
  • Apenkolder
  • Galilea-meeting
  • SKA / Efratha

De prijs van een spel-op-maat

Voor een spel-op-maat betaalt u eenmalig een ontwikkelprijs; deze is afhankelijk van uw thema-wensen en vooral van ons vormgevingswerk dat ervoor nodig is. Verder geldt per bestelling een minimale afname van 100 stuks en er is korting vanaf 251 stuks.

Hieronder de prijzen van spellen op maat, dus van thema-varianten:

Spel-op-maat de prijzen

 

Offerte aanvragen

In de offerte specificeren wij uw ontwikkelaanvraag.  Deze specificatie bevat  een voorstel voor de spelnaam, in globale termen het plot en een omschrijving van de speelstukken. De offerte bevat een prijsopgave en een indicatie van de oplevertermijn. Ook wordt vermeld, indien van toepassing, welke info en afbeeldingen u in verband met uw thema dient aan te leveren.

Als er, na eventuele aanpassingen, overeenstemming is,  wordt de offerte omgezet in een schriftelijke overeenkomst, door u en ons te ondertekenen. Er wordt dan van u een aanbetaling gevraagd: 25% van de ontwikkelprijs en van de prijs van uw eerste bestelling.

Oplevering Spel-op-maat

Oplevering van het ontwerp gebeurt in  de vorm van een presentexemplaar en een pdf met toelichting op het ontwerp. De oplevertermijn kan, afhankelijk van uw themawensen, variëren van drie tot zes weken, gerekend vanaf  de vaststelling van onze overeenkomst.  Enkele weken na de oplevering van het ontwerp kunnen tot ca. 300 themaspellen geleverd worden; levering van grotere bestellingen wordt in overleg met u gepland.

 

Algemene voorwaarden

Aanvraagformulier

… over bepaalde diensten? producten? grondstoffen? bedrijfsonderdelen? medewerkers? klanten? locaties? concurrenten? ...