Spel-op-maat

Spel-op-maat: wij kunnen onze spellen omtoveren tot exclusieve relatiegeschenken. Verrassend voor uw klanten en goed voor uw bedrijf!

Spel-op-maat

Op aanvraag leveren wij van onze spellen themavarianten; dat zijn dus spellen-op-maat. Daarbij blijft de spelstructuur en fysieke uitvoering hetzelfde; maar de spelnaam,  het plot, de speelstukken en het spel-doel passen we aan.  Bovendien komt uw logo in de spelregels en op de verpakking.

Voorbeeld van een spel-op-maat

Etiket van luciferdoosspelletje Apenkolder   Spel-op-maat Klantenkolder (etiket)

Zo maakten wij bijvoorbeeld voor een marketingbedrijf Klantenkolder; als themavariant van Apenkolder. Het gaat hierbij niet om aapjes die verkering zoeken, maar om het werven van klanten.

Blauwe en bruine apen hebben ieder een bananenbedrijf. Omdat ze meer klanten willen, zetten ze acquisiteurs in: elk bedrijf 2 topverkopers, 2 praters en een softie. Wie als eerste met 5 klanten praat, wint het spel.

De personen op  de munten zijn natuurlijk aangepast op een marketingbedrijf. Bovendien is in hun kledingkeuze het bekende psychologische kleurenpalet toegepast. Een paar voorbeelden van de speelmunten:

Spel-op-maat Klantenkolder (speelmunten)

Mogelijkheden voor spellen-op-maat

Van de mini’s (luciferdoosspelletjes) zijn spellen-op-maat mogelijk. Dat geldt dus voor de onderstaande spelletjes:

Vijfluik van Luciferdoosspelletjes

Ga voor meer info naar de pagina Relatiegeschenken-op-maat