QIN SHI

Qin Shi: een bordspel in Chinese stijl, voor echte denkers. Nieuwkomer in de familie van Dammen en Go. Dit spel blijft je boeien!

Qin Shi: een bordspel voor 2 spelers

Bordspellen Qin Shi - Speelsituatie

Het verhaal

China, 2222 jaar geleden. Qin Shi Huangdi, de eerste keizer van China, stuurt 100 drakendoders op jacht. Beelden van deze strijders kunnen we nog bekijken in het beroemde terracotta-leger. Dit leger liet de keizer in zijn graftombe maken: duizenden strijders, van klei, op ware grootte!

Drakendoder   Gouden draak

Het spel

Jullie zetten drakendoders op het bord en proberen daarmee draken te slaan. Als je een groene draak slaat, scoor je 1 punt, als je een rode draak slaat, 2 punten. En met een gouden draak scoor je 4 punten! Vaak kun je de ander verplichten om bepaalde zetten te doen en daar voordeel uit halen. Wie de drakendoders ’t slimst neerzet, haalt de meeste punten en wint het spel!

  • Aantal spelers: 2.
  • Leeftijd: vanaf 9 jaar.
  • Speelduur:  ca. een uur.
  • Spelbord:  29 x 35 cm.
  • Speelstukken: 100 drakendoders en 20 draken.

Qin Shi: de verpakking

Spelbord, speelstukken en spelregels samen in een mooie doos van 20 x 25 x5 cm.

Qin Shi - speldoos

Qin Shi: de prijs

Prijs incl. btw:  € 28,95.  Prijswijzigingen voorbehouden.   [art.nr. BS.02]

Klik hier om Qin Zi te bestellen

SPELEN VOOR EEN GOED DOEL

Speelplezier voor een goed doel: JCLNJe steunt ook een goed doel: onze winst gaat naar JCLN, een Jongerencentrum in de stad León, Nicaragua. Jongens en meisjes krijgen hier huiswerkbegeleiding en ook lessen Engels, computerlessen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kunnen ze persoonlijk en maatschappelijk verder komen. Klik op het logo om meer te zien van dit prachtige werk!

De spelontwerper

Al onze spellen worden ontworpen door Peter Flikweert. Hij was docent filosofie, ethiek en wiskunde. Daarnaast is hij spelontwerper en ook hobby-kunstschilder.