HOLLAND

HOLLAND: een verrassend doolhofspel voor 2 tot 4 spelers. Afbeeldingen van klassieke molens zorgen voor een nostalgische uitstraling. 

Holland: een bordspel voor 2 tot 4 spelers 9+

Bordspellen: Speelsituatie HOLLAND

Nationale molendag!

Er is een doolhof met modelmolens. Als PR-stunt is er een goudzoekwedstrijd. Vriendenduo’s verzamelen munten die bij de molens liggen. Wie de meeste munten verzamelt, is winnaar en mag ze ruilen voor echt goud! Slimme routes kiezen dus! En als je gelukkig dobbelt dan mag je ver lopen of zelfs fietsen! Bij viaducten mag je omhoog of omlaag, maar dat mag weer niet met een fiets. En dan is er nog een ekster die munten van je steelt.

Het spelbord bestaat uit 4 tegels die je bij elk spel verschillend kunt neerleggen. Hieronder één van de vier tegels.

1536 mogelijkheden om de vier tegels neer te leggen, dus  bij elk spel moet je opnieuw de doolhof verkennen. Een blijvende uitdaging!

  • Aantal spelers: 2 tot 4.
  • Leeftijd: vanaf bijna 10.
  • Speelduur: ongeveer een uur.
  • Spelbord: 4 tegels van 19 x 19 cm.
  • Speelstukken: 4 x 2 pionnen, 2 dobbelstenen (waarvan één met ekster en fietsen), 4 ladders, 40 munten.

HOLLAND: de verpakking

Spelbord, speelstukken en spelregels samen in een doos van 20 x 25 x 5 cm.

Holland - verpakking

HOLLAND: de prijs

Prijs incl. btw:  € 28,95.  Prijswijzigingen voorbehouden.   [art.nr. BS.01]

Bestellen

Bordspellen: Bestel-icoon HOLLAND

 

SPELEN VOOR EEN GOED DOEL

Speelplezier voor een goed doel: JCLNJe steunt ook een goed doel: onze winst gaat naar JCLN, een Jongerencentrum in de stad León, Nicaragua. Jongens en meisjes krijgen hier huiswerkbegeleiding en ook lessen Engels, computerlessen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kunnen ze persoonlijk en maatschappelijk verder komen. Klik op het logo om meer te zien van dit prachtige werk!

De spelontwerper

Al onze spellen worden ontworpen door Peter Flikweert. Hij was docent filosofie, ethiek en wiskunde. Hij is ook hobby-kunstschilder en natuurlijk spelontwerper.