Eigen Themavariant

Eigen themavariant

Speciale uitvoering voor uw bedrijf of organisatie

TienminSpellen.nl ontwikkelt van sommige spellen op aanvraag themavarianten. Die hebben dezelfde spelstructuur en fysieke uitvoering als het standaardspel, maar de spelnaam, het etiket, het plot, de speelstukken en de spelregels zijn thematisch afgestemd op uw bedrijf of organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld personages of dieren in het spel vervangen worden door andere, of door uw logo of producten. En wat bereikt moet worden om het spel te winnen wordt, met dezelfde spelstructuur, aangepast op doelen van uw bedrijf of organisatie.

Uw logo, eventueel met korte tekst, komt onderaan de spelregels en op  de verpakking.

Voorbeeld

Een marketingbedrijf bestelde een themavariant van Apenkolder. Deze zou moeten gaan over het werven van klanten. Speldoel is in dit geval niet, wiens aapjes ’t eerst verkering hebben, maar: wie ’t eerst met 5 klanten praat.

TienminSpellen.nl ontwierp de themavariant ‘Klantenkolder’, een acquisitiespel met een knipoog.

Eigen-Thermavariant-Klantenkolder-Etiket-1

  • Blauwe apen starten een bananenbedrijf. Maar … bruine apen zijn concurrenten!
  • In dit spel heeft ieder 5 acquisiteurs van een kleur: 2 topverkopers (TV’s), 2 praters en 1 softie.
  • Wie ‘t eerst met 5 klanten praat, is winnaar!

In de kleding van de acquisiteurs is het bekende psychologische kleurenpalet toegepast.

Eigen-Thermavariant-Klantenkolder-Munten-1

Mogelijkheden voor themavarianten:

Er kunnen themavarianten besteld worden van:

  • Oehoe
  • Apenkolder
  • Galilea-meeting
  • SKA / Efratha

Prijzen:

Voor een themavariant betaalt u eenmalig een ontwikkelprijs; deze is afhankelijk van uw themawensen en vooral van het vormgevingswerk door TienminSpellen.nl dat ervoor nodig is. Verder geldt per bestelling een minimale afname van 100 stuks en zijn er staffelkortingen.

De hieronder genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Eigen-Thermavariant-Prijzentabel-1

Offerte aanvragen:

In de offerte wordt in conceptvorm uw ontwikkelaanvraag nader gespecificeerd, met een voorstel voor de spelnaam, in globale termen het plot en een omschrijving van de speelstukken. De offerte bevat een prijsopgave en een indicatie van de oplevertermijn. Ook wordt vermeld, indien van toepassing, welke info en afbeeldingen u in verband met uw thema dient aan te leveren.

Als er, na eventuele aanpassingen, overeenstemming is,  wordt de offerte omgezet in een schriftelijke overeenkomst, door u en ons te ondertekenen. Er wordt dan van u een aanbetaling gevraagd: 25% van de ontwikkelprijs en van de prijs van uw eerste bestelling.

Oplevering Product:

Oplevering van het ontwerp gebeurt in  de vorm van een presentexemplaar en een pdf met toelichting op het ontwerp. De oplevertermijn kan, afhankelijk van uw themawensen, variëren van drie tot zes weken, gerekend vanaf  de vaststelling van onze overeenkomst.  Enkele weken na de oplevering van het ontwerp kunnen tot ca. 300 themaspellen geleverd worden; levering van grotere bestellingen wordt in overleg met u gepland.

Algemene voorwaarden

Aanvraagformulier

… over bepaalde diensten? producten? grondstoffen? bedrijfsonderdelen? medewerkers? klanten? locaties? concurrenten? ...