Christelijke gesprekskringen

Speciaal voor christelijke gesprekskringen is er een set hulpkaartjes: “Aan het Woord”. Voor Bijbelstudie-kring, JV, Alphacursus,  . . . Dit kringmateriaal is een welkome hulp; niet alleen bij het voorbereiden van kringavonden, maar ook bij het leiden van de kringgesprekken.

Aan het Woord

“Woord” met een hoofdletter en met een kleine letter. Een kaartjesset voor christelijke gesprekskringen: waar dus geluisterd wordt naar Gods Woord en naar elkaar. Met deze kaartjes zorg je ervoor dat ieder aan het woord komt en kun je ook zelf goede gespreksvragen maken: christelijke gespreksvragen.

christelijke gesprekskringen - Kaartjesoverzicht

Ieder aan het woord

Nummerkaartjes zorgen ervoor dat ieder genoeg aan het woord komt. De set is bruikbaar in groepen van 5 tot 16 personen en met 4 tot 12 vragen.

christelijke gesprekskringen Kaartje - 2.5.7.11   Alfa-cursus - Hulpkaartjes (6.8.10)

Ieder krijgt een kaartje. Wie van de vraag die aan bod is het nummer heeft, reageert in elk geval. En wie het rode vraagnummer heeft, begint: hij of zij leest de vraag voor en geeft dan eerst zelf een reactie.  Natuurlijk mogen ook anderen reageren.

Zelf goede vragen maken

Extra kaartjes helpen om goede gespreksvragen te maken. Bij kringmateriaal, bijvoorbeeld voor bijbelstudiegroepen en alfacursussen, is dat meestal niet nodig. Maar je hebt ook wel eens een mooie tekst voor de kring waar geen vragen bij staan; of te weinig vragen. Dat kan bijvoorbeeld een Bijbelgedeelte zijn, of een preek, of iets uit een boek of tijdschrift.

Met de tips en sjablonen op deze kaartjes kun je steeds weer andere vragen maken, bij elk boek en elke tekst. 

De kaartjes kun je ook goed gebruiken om vragen in kringmateriaal beter af te stemmen op jullie groep, als je dat nodig vindt. 

Twee kaartjes als voorbeeld:

christelijke gesprekskringen - Bijbelkring Kaartje-4

Voorbeeldkaartje-5 christelijke gesprekskringen

Tips voor de gespreksleider

Op een apart kaartje staat hoe je de nummerkaartjes gebruikt; daarmee laat je ieder aan het woord komen. Ook geven ze wat tips voor goede gesprekken.

Christelijke gesprekskringen  - Tips

“Aan het Woord”:  een speciaal ontwerp

De ontwerper combineerde hier zijn expertise als spelontwerper, zijn ervaring als docent Ethiek en zijn betrokkenheid bij christelijke gesprekskringen.

Christelijke gesprekskringen: handig meeneem-doosje!

Er zijn 26 kaartjes, waarvan de meeste tweezijdig bedrukt. Samen in een plastic doosje. En de gebruiksaanwijzingen staan op de kaartjes.christelijke gesprekskringen hulpmateriaal (Doosje-bovenkant)  Hulpmateriaal christelijke gesprekskringen (Kaartjesdoosje - onderkant)

De prijs

Prijs incl. btw:   € 12,95 per stuk;   vanaf 10 sets:  € 10,45 per stuk;      Prijswijzigingen voorbehouden.    [art.nr. GK17]

Verzendkosten:

Binnen NL betaal je €4,95 verzendkosten; bestellingen vanaf €60,00 (incl. btw) worden gratis verstuurd. Maar je kunt ook gratis afhalen: in Eindhoven, Helmond, Zoetermeer of Wolfheze; op de factuur staan de afhaaladressen en ook de mogelijke afhaaltijden.

Bestellen door winkels:

  1. Van bestellingen sturen we eerst een orderbevestiging. Daarin vermelden we ook de verwachte levertijd; die is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen, maar in juli en augustus langer.
  2. Wij verzenden de bestelling, met daarbij de factuur. Daarna graag betaling binnen 30 dagen.
  3. U betaalt.

Voor winkels is er ook de Nieuwsbrief Gideon-Spellen 2021, met meer info en een inkooplijst. Deze kan besteld worden op de pagina Bestellen door winkels.

Bestellen door andere klanten:

  1. Eerst krijg je per e-mail de bestelbevestiging en de factuur; daarin vind je ook info over afhaalmogelijkheden.
  2. Als je hebt betaald, bevestigen wij dat. Ook informeren we je dan over de levertijd; die is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen, maar in juli en augustus langer.
  3. Daarna verzenden wij je bestelling of je haalt die af: in Helmond, Eindhoven, Wolfheze of Zoetermeer.

Bestelformulier “Aan het Woord”

Je kunt “Aan het Woord” ook tegelijk met andere spellen bestellen. Ga daarvoor naar Bestellen of naar Bestellen door winkels.