Christelijke gesprekskringen

Speciaal voor christelijke gesprekskringen is er een set hulpkaartjes: “Aan het Woord”. Voor Bijbelstudie, Alfacursus, JV, . . . Een welkome hulp bij het voorbereiden van kringavonden en bij het leiden van de kringgesprekken.

Aan het Woord

“Woord” met een hoofdletter en met een kleine letter. Een kaartjesset voor christelijke gesprekskringen: waar geluisterd wordt naar Gods Woord en naar elkaar. Met deze kaartjes kun je zelf goede gespreksvragen maken en ervoor zorgen dat ieder aan het woord komt.

CHriste;lijke gesprekskringen - Kaartjesoverzicht

Ieder aan het woord

Nummerkaartjes zorgen ervoor dat ieder genoeg aan het woord komt. De set is bruikbaar in groepen van 5 tot 16 personen en met 4 tot 12 vragen.

Voor gesprekskringen - 1   Voor gesprekskringen - 2

Ieder krijgt een kaartje. Wie van de vraag die aan bod is het nummer heeft, reageert in elk geval. En wie het rode vraagnummer heeft, begint: hij of zij leest de vraag voor en geeft dan eerst zelf een reactie.  Natuurlijk mogen ook anderen reageren.

Zelf goede vragen maken

Extra kaartjes helpen om goede gespreksvragen te maken. Bij kringmateriaal, bijvoorbeeld voor bijbelstudiegroepen en alfacursussen, is dat meestal niet nodig. Maar je hebt ook wel eens een mooie tekst voor de kring waar geen vragen bij staan; of te weinig vragen. Dat kan bijvoorbeeld een Bijbelgedeelte zijn, of een preek, of iets uit een boek of tijdschrift.

Met de tips en sjablonen op deze kaartjes kun je steeds weer andere vragen maken, bij elk boek en elke tekst. 

De kaartjes kun je ook goed gebruiken om vragen in kringmateriaal beter af te stemmen op jullie groep, als je dat nodig vindt. 

Twee kaartjes als voorbeeld:

Kaartje-4

Voorbeeldkaartje-5

Tips voor de gespreksleider

Op een apart kaartje staat hoe je de nummerkaartjes gebruikt om ieder aan het woord te laten komen. Ook staan er wat tips op voor goede gesprekken.

Speciaal ontwerp

De ontwerper combineerde hier zijn expertise als spelontwerper, zijn ervaring als docent Ethiek en zijn betrokkenheid bij christelijke gesprekskringen.

De verpakking

Er zijn 26 kaartjes, de meeste tweezijdig bedrukt. Samen in een plastic doosje. De gebruiksaanwijzingen staan op de kaartjes zelf.

Doosje-bovenkant  Kaartjesdoosje - onderkant

De prijs

Prijs incl. btw:   € 12,95 per stuk;   vanaf 10 sets:  € 11,45 per stuk;      Prijswijzigingen voorbehouden.    [art.nr. GK17]

Verzendkosten:

Binnen NL betaal je €4,95 vezendkosten; vanaf 5 sets gratis. Of gratis afhalen in Eindhoven, Helmond, Zoetermeer of Wolfheze; op de factuur die wij je sturen staat het afhaaladres met mogelijke afhaaltijden.

Bestellen door winkels:

  1. Van bestellingen sturen we eerst een orderbevestiging. Daarin vermelden we ook de verwachte levertijd; die is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen, maar in juli en augustus langer.
  2. Wij verzenden de bestelling, met de factuur. Daarna graag betaling binnen 30 dagen.
  3. U betaalt.

Voor winkels meer info in de Nieuwsbrief Gideon-Spellen, Voorjaar 2020.

Bestellen door andere klanten:

  1. Eerst krijg je per e-mail de bestelbevestiging en de factuur; daarin vind je ook info over afhaalmogelijkheden.
  2. Als je hebt betaald, bevestigen wij dat. Ook informeren we je dan over de levertijd; die is gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen, in juli en augustus langer.
  3. Daarna verzenden wij je bestelling of je haalt die af: in Helmond, Eindhoven, Wolfheze of Zoetermeer.

Bestelformulier “Aan het Woord”