Ansichtkaartspelletje Oehoe

Ansichtkaartspelletje Oehoe: een muntspelletje met prachtige vogels uit Gods schepping  . . . verpakt als ansichtkaart!

Ansichtkaartspelletje Oehoe

Een mooie ansichtkaart, dubbel A6, met daarin een spelletje.

Op de voorkant een schilderij, gemaakt door de spelontwerper zelf. Binnenin staan de spelregels en achterop is ruimte voor je persoonlijke wens. 

Zo’n spelletjeskaart stuur je als bemoediging of gelukwens of bedankje. Het spelletje is aardig voor de ontvanger; maar ook voor zijn of haar bezoek.

Gidon-Spellen - Oehoe staand Oehoe - binnenkant

Het spel

  • Tienminutenspelletje voor 2 spelers 9+. Maar met wat hulp lukt het ook wel vanaf 7+.
  • 4 oehoes, 4 eksters en 4 roodborstjes zitten op een hek. Ze fladderen heen en weer, maar ze doen elkaar niets.
  • In dit spel staan de vogels op munten. De muntkleuren verschillen en als je daar slim gebruik van maakt (en met dobbelen een beetje geluk hebt), dan kun je vogels pakken.
  • Wie de meeste vogels pakt, is winnaar!

De verpakking

Cellofaanzakje met daarin kaart, envelop en hersluitbaar zakje met 12 dubbelzijdige speelmunten; dobbelsteen niet bijgeleverd. Alles samen 18 à 19 gram, zodat 1 postzegel genoeg is!

Ansichtkaartspelletje Oehoe: de prijzen

Prijzen incl. btw:  €4,50 per stuk;   vanaf 10 kaarten € 4,20 per stuk;   vanaf 30 kaarten: € 3,90 per stuk.   [art.nr. SK15.1]   Prijswijzigingen voorbehouden. 

Gideon-Spellen-Luciferdoosspelletjes-Oehoe-Bestellen-2

SPELEN VOOR EEN GOED DOEL

Speelplezier voor een goed doel: JCLNJe steunt ook een goed doel: onze winst gaat naar JCLN, een Jongerencentrum in de stad León, Nicaragua. Jongens en meisjes krijgen hier huiswerkbegeleiding en ook lessen Engels, computerlessen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kunnen ze persoonlijk en maatschappelijk verder komen. Klik op het logo om meer te zien van dit prachtige werk!

De Spelontwerper

Al onze spellen worden ontworpen door Peter Flikweert. Hij was docent filosofie, ethiek en wiskunde. Hij is ook hobby-kunstschilder en natuurlijk spelontwerper.