Ansichtkaartspelletje Kerstkaart

Ansichtkaartspelletje Kerstkaart: een aardig spelletje met munten als kerstballen; een originele kaart voor de feestdagen!

Ansichtkaartspelletje: een spelletje als Kerstkaart!

Spelletjes-kaarten-Kerstkaart-2

 

Verras je vrienden en klanten met deze originele kerstkaart!

Dubbel A6, mooi parelmoerpapier. De voorkant is het speelbord, achterop staan de spelregels, binnenin schrijf je een wens.

 

Het spel

  • Tienminutenspelletje voor 2 spelers 9+.
  • Ieder hangt 3 kerstballen in de boom.
  • Ieder dobbelt, verplaatst ballen en stoot ballen weg.
  • Wie zo ’t eerst zijn drie ballen op de rode sterren heeft, wint!

De verpakking

Kaart met daarin een zakje “kerstballen”, samen in een lichtgekleurde envelop. Totaal gewicht tussen 18 en 19 gram. Dus 1 postzegel is genoeg. Let op: in de postkaart zit geen dobbelsteen; de ontvanger heeft er zelf wel een of kan er een lenen bij vrienden.

 

Ansichtkaartspelletje Kerstkaart: de prijs:

Prijzen incl. btw:  € 2,50 per stuk;   vanaf 10 kaarten € 2,25 per stuk;   vanaf 30 kaarten: € 2,00 per stuk.   [art.nr. SK.06]

Bestellen Kerstkaart

 

SPELEN VOOR EEN GOED DOEL

Speelplezier voor een goed doel: JCLNJe steunt ook een goed doel: onze winst gaat naar JCLN, een Jongerencentrum in de stad León, Nicaragua. Jongens en meisjes krijgen hier huiswerkbegeleiding en ook lessen Engels, computerlessen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor kunnen ze persoonlijk en maatschappelijk verder komen. Klik op het logo om meer te zien van dit prachtige werk!

De Spelontwerper

Al onze spellen worden ontworpen door Peter Flikweert. Hij was docent filosofie, ethiek en wiskunde. Hij is ook hobby-kunstschilder en natuurlijk spelontwerper.